2020-04-16 16:43:44• hírek • Bede Emőke

Szándékos gyújtogatás okozhatta a csütörtök délelőtti tüzet

Amint arról korábban beszámoltunk, tűzesethez riasztották csütörtök délelőtt, 11 órakor a Szamos Katasztrófavédelmi Felügyelőség tűzoltóit. A Magnoliei utcai helyszínre először egyetlen kocsival indultak ki a lánglovagok, viszont a helyzetet látva erősítést kértek, így egy újabb tűzoltókocsi is kiérkezett a tűzhöz.

A kb. 2500 négyzetméteren égő tüzet nagy mennyiségű hulladék és különféle autóalkatrészek, gumiabroncsok táplálták, így a környéket sűrű, fekete füst töltötte be pillanatok alatt. A tűzoltók erőfeszítései ellenére mintegy három órába telt eloltani az utolsó tűzfészkeket is. A helyzetet nehezítette, hogy a terület közelében nem volt az oltásnak megfelelő vízforrás, ezért az egyik tűzoltóautó egy közeli cégtől hordta a helyszínre a vizet. A nehézségek ellenére szerencsére személyi sérülés nem történt.


A tűzoltósági szakvélemény szerint a lángok vélhetően szándékos gyújtogatás miatt csaptak fel a területen. Annak érdekében, hogy az elkövetőt/elkövetőket mielőbb azonosítsák, az ügyet átadták a nyomozóhatóságoknak - tájékoztatta szerkesztőségünket nem sokkal ezelőtt a katasztrófavédelem szóvivője, Adriana Pop.





Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: